Meer resultaten voor memisa geboortelijst

 
 
memisa geboortelijst
Mic Mac Minuscule: matchmaker tussen tweedehands babyspullen en ouders in spe MO Magazine MO.be.
Daarom werken de Madammen integraal als personal shoppers: van het eerste gesprek, advies geven over welke spullen je nu echt niet nodig hebt, de zoektocht naar spullen, het online zetten van de geboortelijst, het stockeren van de spullen tot de financiële opvolging.
Memisa Geboortelijst Eli.
Daarom hebben wij besloten geen geboortelijst of pamperrekening te openen maar als jullie toch heel graag iets willen geven/kopen, stort dan een centje aan onderstaand doel. Veel liefs mama Sarah en papa Jo, en ook alvast van Eli. Wij steunen Memisa in haar strijd tegen moedersterfte.
Duurzame geboortelijst Netwerk Bewust Verbruiken.
Heel fijn dat Memisa in dit lijstje is opgenomen! Wij zoeken inderdaad jonge ouders die met hun geboortelijst hun geluk willen delen met mama's' in het Zuiden www.memisa.be/geboortelijst. Hopelijk overtuigen jullie met deze prachtige website veel jonge ouders om een duurzame geboortelijst aan te maken.
Memisa Geboortelijst van Jules Berteele.
Geboortelijst van Jules Berteele. Zondagochtend 17 september 6u10. In een warm huis, waar alles klaar staat, omringd door 2 fantastische vroedvrouwen, kunnen wij Jules in ons eigen nestje welkom heten. Een uurtje later worden Martha en Oskar wakker en ontdekken ze vol verwondering hun kleine broer. Een intense en unieke ervaring voor ons gezin. We zijn heel dankbaar dat we dit mochten meemaken. Maar voor veel vrouwen in Afrika blijft een zwangerschap en een bevalling een groot risico. Daarom delen we graag ons geboortegeluk en kiezen we ervoor om Memisa te steunen.
Memisa Geboortelijst van Casper.
Geboortelijst van Casper. Ik werd veilig in een warm nestje geboren en Sint en Piet hebben ook al mijn adres. Daarom deel ik mijn kraamcadeautjes liefst met kindjes die minder geluk hebben, en dat kan hier. Wij steunen Memisa in haar strijd tegen moedersterfte.
Memisa Geboortelijst van Lotte Van den Bergh.
Geboortelijst van Lotte Van den Bergh. Lotte is geboren! Haar grote zus Chiene heeft beloofd dat ze al haar spullen met mij zal delen. Ik zal dus niets te kort komen. Wil je toch iets geven, maak dan meer dan één kindje blij en steun Memisa!
Memisa Start hier uw Memisa geboortelijst.
Start hier uw Memisa geboortelijst. Bedankt dat u kiest voor een geboortelijst bij Memisa. Om vlot te kunnen communiceren, vragen wij u hier uw gegevens in te vullen. Na registratie ontvangt u een e-mail met paswoord om uw persoonlijke pagina te beheren.
geboortelijst warme winterjas memisa geboortelijst.
Memisa Geboortelijst van Amelia. Lieve familie en vrienden, Bedankt om een kijkje te nemen op onze geboortelijst bij Memisa. Wij hebben kunnen genieten van een goede omkadering tijdens de zwangerschap en bevalling en zijn enorm dankbaar voor de goede zorgen waar we mee omringd werden.
Memisa Geboortelijst Korneel.
Wil je graag iets geven, dan appreciëren we heel erg een gift aan memisa; om moeder en kindersterfte te bestrijden. Heel heel erg bedankt en veel liefs., Babette, Stefan, Anna en Korneel. Wij steunen Memisa in haar strijd tegen moedersterfte.

Contacteer ons