Zoeken naar geboortelijst tweede kind

 
 
geboortelijst tweede kind
Wij gingen de geboortelijst bij een tweede kindje leggen.
11 november 2016 at 1226.: Ik kende het fenomeen geboortelijst niet, maar ik vind het een handig idee zeg! Voor mij is het 19 jaar geleden dat de tweede werd geboren, dus ik weet niet meer zo goed wat ik destijds kocht.
berlare
9maand Forum Baby's' uitzet geboortelijst tweede kindje.
Baby van de Maand. geboortelijst tweede kindje. Dit onderwerp heeft 10 reacties, maar geen enkele hiervan valt binnen de huidige actieve periode. Als je de reacties toch wil zien kan je op deze link klikken om ze te tonen. Baby vd Maand.
Ballonvaarten
Baby.be baby-uitzet voor 2de kindjeForum.
Me bezighouden met mijn kind. Opvoeding en psychologie. Rechten en administratieve procedures. Feesten en verjaardagen. Ziektes en gezondheid. Al de hulpmiddelen bekijken. Op de Forums. Praten op 2 jaar. Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder! Forum bekijken Kinderen. Fotos bekijken Kinderen. Ik wil zwanger worden. Je peuter 1-2 jaar. Je kleuter vanaf 2 jaar. Als zwanger worden moeilijk is. Andere mama's' in jouw buurt! Wassen en plassen. Speelgoed aanbevolen door mamas. Welke buggy krijgt van onze mama's' de beste commentaar? Alles over de mooiste kinderkamers/babykamers. De babylijst/ Geboortelijst. Welk merk is jouw favoriet als het om babyvoeding gaat? Mama en papa zijn. Mama's' onder elkaar. Word gratis lid van een Baby.Be Club! Zoeken in alle forums. Een onderwerp aanmaken. baby-uitzet voor 2de kindje. 12 berichten oprichter: blanco78456. 31 jaar, AUNAY SOUS CRECY 454 berichten. ik ben dus zwanger van m'n' 2de en nu vroeg ik me af of er nog mama's' vrij snel een tweede kindje verwachten of al hebben en wat jullie dan nog zoal op de geboortelijst hebben gezet?
risk
25 dingen waar je bij een tweede kind niet meer wakker van ligt. Erika Van Tielen.
Of gelegen alleszins. Dat mijn geboortelijst zo belachelijk kort was. Enerzijds omdat ik het meeste toch al in huis had, anderzijds omdat ik ondertussen wist dat heel wat items op zon lijst niet strikt noodzakelijk zijn. Geloof me, er worden zwangere vrouwen een hoop behoeften aangepraat die je in realiteit niet of amper hebt. Dat ik deze keer minder lang borstvoeding heb gegeven. Nu ja, ik ben sneller op de borst-fles combi overgeschakeld. Omdat ik letterlijk leeggezogen werd en verder doen, betekend had dat ik te uitgeput zou zijn geweest om al mijn andere mama-taken goed uit te voeren. Dat ik het oudste kind al eens vaker voor tv of voor de computer zet zodat ik mij kan focussen op het jongste.
parc Aventure
Wat op geboortelijst voor tweede kindje? Onderwerp Babyplaza.
Homepage Onderwerpen Babies Uitzet Wat op geboortelijst voor tweede kindje? Wat op geboortelijst voor tweede kindje? Topics: 36 Replies: 183. 17 november 2011 om 1226.: Ik ben er nogal vroeg mee, maar ik vraag me stilletjesaan al af wat ik zo al op de geboortelijst voor ons tweede kindje kan zetten.
Sleepy
Geboortelijst tweede kindje: De zwangerschap.
Re: Geboortelijst tweede kindje. door Anne83 08 jul 2011, 1426.: Ik vind het ook moeilijk om een geboortelijst samen te gaan stellen gelukkig hebben we nog wel even Waarschijnlijk gaan we onze lijst leggen bij de krokodil, is een speelgoedwinkel met veel houte speelgoed enz.
Geboortelijst voor 2de spruit Onderwerp Babyplaza.
Homepage Onderwerpen Babies Uitzet Geboortelijst voor 2de spruit. Geboortelijst voor 2de spruit. Topics: 25 Replies: 1823. 8 februari 2013 om 0929.: Ik ben nu zwanger van ons 2de kindje. Maar ik hoor van sommige dat we ook iets op de lijst kunnen zetten voor ons 1ste kind ik weet waarom maar ik weet echt gewoon niet wat we er op kunnen zetten.
Broertje of zusje op komst? Een geboortelijst is een goed idee.
Zet dan gewoon een reeks nieuwe spenen op de geboortelijst van je tweede spruit. In de Dreambaby winkels vind je kleding tot maat 92. Is er niet zoveel leeftijdsverschil tussen je twee kapoenen, dan kan je kleding voor je oudste op de geboortelijst zetten. Worden het geen 2 jongetjes of meisjes, dan heb je natuurlijk ook nieuwe babykleertjes nodig! Allemaal samen in de auto. Draagbare autostoeltjes groep 0 en autostoelen uit groep 1 kan je een nieuwe look geven met een zomerhoes. Zijn je kindjes tegelijk groot genoeg voor autostoelen uit groep 1 van 9 tot 18 kg of 9 maand tot 4 jaar, dan heb je 2 autostoelen uit groep 1 nodig. Of zelfs 4 wanneer je autostoelen voor twee auto's' wil Je kan dan kiezen voor een autostoel uit groep 1/2/3 voor je oudste kindje. Die kan je gebruiken tot je kind ongeveer 10 jaar is.

Contacteer ons